Το Xenia Portaria ολοκληρώνει τις παροχές του με έναν χώρο ευζωίας και ομορφιάς προσβλέποντας στην ικανοποίηση των απαιτήσεων κάθε επισκέπτη.
Ο χώρος του πρωινού, στις αποχρώσεις του πορτοκαλί και του πράσινου, αέρινος και χαλαρωτικός, αποτελεί το ομορφότερο σκηνικό για το ξεκίνημα κάθε ημέρας διακοπών. Για τις γλυκές ηλιόλουστες ημέρες, η βεράντα με την ταιριαστή στον περιβάλλοντα χώρο επίπλωση και την ανεμπόδιστη θέα στην πόλη του Βόλου και στην πισίνα του ξενοδοχείου παρέχει μία ακόμη θαυμάσια επιλογή.

Το Alco Ballone Bar αποτελεί εξέχουσα επιλογή για να απολαύσετε ένα ποτήρι μπράντυ, στο καθιστικό με το τζάκι κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ατενίζοντας το γαλάζιο ορίζοντα. Η ανοιχτή βεράντα, με θέα στην πισίνα του ξενοδοχείου, είναι ιδανική για την απόλαυση ενός κοκτέιλ στο ζεστό ήλιο της άνοιξης.

Οι τρεις αίθουσες συνεδρίων και δεξιώσεων του Xenia Portaria, η Ιωλκός, ο Κένταυρος και ο Πηλέας, όλες εξοπλισμένες με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές, είναι έτοιμες να πραγματοποιήσουν με επιτυχία κάθε επαγγελματική ή προσωπική εκδήλωση.

Το health Club προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης μέσα από επιλεγμένες περιποιήσεις ενός spa ενώ ο άρτια εξοπλισμένος χώρος του γυμναστηρίου σας παρέχει στιγμές τόνωσης και ενδυνάμωσης. 
 
Ισορροπώντας πάνω στον γκρεμό, το La Veranda Bar Restaurant κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά με τη μαγευτική, πανοραμική του θέα στην πόλη που αγκαλιάζει τα γαλήνια νερά του κόλπου. Με ιδιαίτερες γεύσεις από την παραδοσιακή και μεσογειακή κουζίνα, σε έναν χώρο με χαρακτήρα και προσωπικό στυλ, προσφέρει γενναιόδωρα ολοκληρωτική ικανοποίηση των αισθήσεων.  Δείτε το menu της Καθαρά Δευτέρας

Οι παροχές του ξενοδοχείου συμπληρώνονται ιδανικά με την παρακείμενη εκκλησία και τον χώρο στάθμευσης.


   (dd/mm/yyyy)
  ΣΤΟ: 10/12/19
Web Footer