Το ξενοδοχείο διαθέτει μια ποικιλία ελκυστικών επιλογών για τις ανάγκες σας για συνέδρια, συμβούλια ή συνεστιάσεις.

Οι τρεις αίθουσες συνεδρίων και δεξιώσεων,  χωρητικότητας έως και 120 ατόμων, όλες τους εξοπλισμένες με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές και σε συνδυασμό με καταρτισμένους επαγγελματίες, είναι έτοιμες να πραγματοποιήσουν ό,τι υπόσχονται. Απόλυτη επιτυχία για κάθε επαγγελματική ή προσωπική εκδήλωση.

Η αίθουσα συνεδριάσεων Ιωλκός, με χωρητικότητα από 10 μέχρι 90 άτομα, βρίσκεται στο κεντρικό κτίριο, στο ισόγειο του ξενοδοχείου. Ο φυσικός φωτισμός μέσα από τα μεγάλα παράθυρα, τα λεπτά υφάσματα σε αποχρώσεις του μπλε και του καφέ, μια μεγάλη τηλεόραση LCD και ενα καθιστικό με 4 άνετες πολυθρόνες χαρακτηρίζουν αυτή την αίθουσα, η οποία μπορεί να χωριστεί σε δύο μέρη και χρησιμοποιείται επίσης ως αίθουσα τηλεόρασης.

Ο Κένταυρος και ο Πηλέας βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου, δίπλα στην πισίνα, που περιβάλλεται από πεύκα. Αυτές οι υπέροχες κατασκευές με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική έχουν ανακαινιστεί πρόσφατα και επικοινωνούν με ενδιάμεσες πόρτες. Ο φυσικός φωτισμός από τα παράθυρα που έχουν θέα προς την πόλη του Βόλου, σε συνδυασμό με τα λευκά πλακάκια και τις μπεζ μεταξωτές κουρτίνες, καθιστά το χώρο ακόμα πιο φωτεινό. Η πέτρινη βεράντα του Κενταύρου είναι κατάλληλη για διαλείμματα καφέ απολαμβάνοντας την απαράμιλλη θέα.
   (dd/mm/yyyy)
  ΣΤΟ: 16/12/19
Web Footer