Εμπνευσμένα από τη φύση που τα περιβάλλει, τα δωμάτια του Xenia Portaria, γαληνεύουν τις αισθήσεις και ικανοποιούν κάθε απαίτηση.
Με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο, οι γήινοι χρωματισμοί, τα φίνα υφάσματα, οι απαλές μοκέτες, τα αναπαυτικά κρεβάτια αγκαλιάζουν τον επισκέπτη καθώς το βλέμμα του χάνεται στο πανέμορφο γραφικό τοπίο. Οι σουίτες του Xenia Portaria, ευρύχωρες και επιβλητικές, παρέχουν άνετη φιλοξενία με στυλ και κομψότητα. Κάθε σουίτα με τον δικό της ιδιαίτερο χαρακτήρα, κάποιες με τζάκι, άλλες με μπαλκόνι στην πισίνα του ξενοδοχείου ή θέα στην πόλη και τη θάλασσα, είναι όλες τους διαμορφωμένες για την απόλυτη απόλαυση του επισκέπτη.

Το ξενοδοχείο προσφέρει κατάλυμα 75 δωματίων (περιλαμβάνονται 9 σουίτες και 4 junior σουίτες), σύμφωνα με την ακόλουθη κατάταξη:


Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με A / C, τηλέφωνο, δορυφορική τηλεόραση LCD, μουσικά κανάλια, mini bar, τζάκι (σε δύο σουίτες), θυρίδες ασφαλείας, προϊόντα προσωπικής υγιεινής, στεγνωτήρα μαλλιών, DVD, ζυγαριά, συσκευή παρασκευής καφέ - μόνο στις σουίτες).


 
   (dd/mm/yyyy)
  ΣΤΟ: 10/12/19
Web Footer